Coolbetin Viikon Valiovihjeessä Manchesterin derby

Coolbetin Blogissa julkaistaan tälläkin kaudella joka viikko yksi Valiovihjeen otteluennakko. Tämän viikon ennakossa suurennuslasin alla on Manchester United – Manchester City.

Nappaa 10 € ilmaisveto Valioliigaan

Manchester United-käskyttäjä Ole Gunnar Solskjær on ollut akuutin potku-uhan alla jo pitkään, mutta niin vain Solskjærin suojatit johtavat Mestarien liiga-lohkoaan ja ovat Valioliigan puolellakin vain kolmen pisteen päässä naapuriseura Manchester Citystä. Solskjær jatkoi kolmen topparin linjalla tiistain Mestarien liiga -ottelussa Atalantaa vastaan ja tulee hyvin todennäköisesti tekemään saman myös lauantaina Manchesterin derbyssä.

Pep Guardiolan miehistön hyökkäyspelaaminen on ollut tälläkin kaudella pääosin todella laadukasta, mutta välillä ysipaikan pelaajan puuttuminen on näkynyt – etenkin tulostaululla. Taivaansiniset on jäänyt tämän kauden aikana Valioliigassa jo kolmesti nollille, joka on saman verran kuin koko viime kauden aikana yhteensä. Viime kauden kolmesta nollauksesta kaksi aiheutti juuri Manchester United.

Helppoa se ei ole vastustajienkaan hyökkääjillä. Cityn vastustajat ovat saaneet tällä kaudella (10 ottelua) ainoastaan 18 laukausta kohti Taivaansinisten maalia, kun sarjan toiseksi pienin lukema on Chelsean vastustajien 32. Tämä vieläpä siitä huolimatta, että Cityllä on ollut alkukaudesta sarjan top8-joukkueista vaikein otteluohjelma.

Lue koko Valiovihje tästä!

LYÖ VETOA!
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here