Norwichille kauden avausvoitto – Teemu Pukki maalinteossa

Norwich otti vihdoin kauden avausvoittonsa Valioliigassa. Kaikkien aikojen suomalaistykki Teemu Pukki heilutti Brentfordin verkkoa.

Norwich kaatoi vieraskentällä Brentfordin numeroin 1-2 (0-2) kahden sarjanousijan välisessä kamppailussa Englannin Valioliigassa lauantaina.

Mathias Normann vei Norwichin vierasjohtoon heti 6. minuutilla. Sitten alle puolen tunnin kohdilla Teemu Pukki kaadettiin rangaistuspotkualueella, ja Pukki laittoi tilannetta seuranneen rankkarin sisään, 0-2. Tuo maali jäi myös voitto-osumaksi. Rico Henry kavensi tunnin kohdalla, mutta tasoitusmaalia Brentford ei enää saanut aikaiseksi.

Kauden kolmannen sarjamaalinsa tehnyt Pukki pelasi ottelussa 78 minuuttia. Vielä ilman osumia Valioliigassa oleva Brentfordin Marcus Forss puolestaan vaihdettiin kentällä 69. minuutilla.

Voitto oli Norwichille kauden ensimmäinen, ja joukkueella on nyt yhdentoista ottelun jälkeen kasassa viisi pistettä. Norwich nousi ainakin väliaikaisesti pois sarjajumbon paikalta Newcastlen ohi. Brentfordilla on kasassa 12 pistettä.

— —
KATSO MYÖS: Video: Kroatian divarissa tehtiin tyly rankkarimaali – maalivahti äimän käkenä