Pohjanpalon Rizespor Triplauksen keskiössä

Joel Pohjanpalon Rizespor on tämän viikonlopun Triplauksen keskiössä, kun joukkue saa vieraakseen sarjan kärkipään Alanyasporin.

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Turkin pääsarjaa on nyt takana 11.kierroksen verran ja näkymät eivät mairittele suomalaisittain. Joel Pohjanpalon Rizespor on valahtanut sarjan jumboksi, kun pisteitä on kasassa vaivaiset neljä. Tilanne ei helpottunut edelliskierroksella Trabzonin vierailun jälkeen, kun Rizespor taipui vieraissa luvuin 2-1.

Illan vierailija Alanyaspor on aloittanut sesongin mallikkaammin. 11 matsin jälkeen kasassa 21 pojoa ja sarjan kolmas sija. Sarjan toiseksi parhaana vierasjoukkueena kunnostautunut Alanyaspor on siis syystäkin ennakkosuosikki tänään.

Rizesporin tunnelin päässä ei toistaiseksi ole valoa näkynyt ja maaliverkot ovat omissa heiluneet. Haetaan vierasvoittoa sillä ehdolla, että myös vähintään kolme häkkiä ottelussa yhteensä nähdään.

TRIPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here