Vedonlyönnin ”Videotuomari-vakuutus” esitellään MM-kisoissa

kroatia pelivihjeet vedonlyöntivihjeet Jalkapallon MM-kisat 2018 Jalkapallon MM-kisat vedonlyöntianalyysi vetovihje vetovihjeet veikkausvihjeet veikkausvihje brasilian vedonlyönti veikkausvihjeet videotuomari-vakuutus H-lohkossa G-lohkossa C-lohkossa ohko kisojen mm-futisvisa mm-kisojen vedonlyönti

Videotuomarit ovat tänä kesänä ensimmäistä kertaa mukana jalkapallon MM-kisoissa. Tämän on huomioinut myös vedonlyöntiyhtiö Coolbet, joka on järjestänyt kerrassaan erikoisen vedonlyöntikampanjan nimeltä Videotuomari-vakuutus.

Videotuomarit jalkapallossa

Videotuomareita on käytetty ammattilaisjalkapalloilussa jo keväästä 2017 ja tämän vuoden maaliskuussa tehtiin päätös, että videotuomarijärjestelmää tullaan käyttämään myös Venäjän MM-kisoissa. Kaikki suuret jalkapalloliigat, Englannin Valioliigaa lukuun ottamatta, ovat ottaneet videojärjestelmän jo käyttöön. Vaikka tuntuukin siltä, että aina kun mediassa uutisoidaan jalkapallon videotuomarijärjestelmästä, jotain on mennyt pieleen, niin tutkimukset osoittavat, että videotuomarointi on tehnyt pelistä reilumpaa.

Videotuomari-vakuutus

Coolbetin Videotuomari-vakuutus tulee tarpeeseen siinä silloin, jos asiakas on lyönyt vetoa ottelun maalintekijästä ja hänen valitsemansa pelaaja onnistuukin maalinteossa, mutta ottelun videotuomarit tarkastelevat tilannetta videolta ja hylkäävät maalin. Tällaisessa tilanteessa asiakkaalle maksetaan ne voitot, jotka hän olisi ilman videotuomarin hylkäystä voittanut.

Videotuomarivakuutus on käytössä vain Coolbetilla.

Lue vielä tarkemmat kampanjasäännöt täältä ennen kampanjaan osallistumista.

Katso myös: Voita 2 hengen matka Valioliiga-matsiin

Edellinen artikkeliCoolbet League etsii kovinta MM-kisatietäjää – palkintoina 10 000 €
Seuraava artikkeliViasat jatkaa Valioliigan kotina seuraavat neljä vuotta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän