gamesaver

Islantilaiselle Valurille jäi valtavasti jossiteltavaa, kun moldovalaisen FC Sheriff Tiraspolin maalivahti Sergei Pascencolta nähtiin ilmiömäinen gamesaver lisäajalla.

Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen otteluparissa FC Sheriff voitti viikko sitten pelatun avausosaottelun kotonaan 1-0. Toinen osaottelu Islannissa eilen torstaina oli myös tasainen.

Moldovalaisvierailija oli saanut tehtyä tärkeän vierasmaalin toisella jaksolla tasoittaen ottelun numeroihin 1-1. Valur teki 91. minuutilla 2-1-johtomaalin, mutta joukkue tarvitsi vielä yhden osuman edetäkseen jatkoon. 93. minuutilla nähtiinkin vielä iso härdelli FC Sheriffiin maalilla – ensin pallo kolahti ylärimaan ja karapallo oli jo menossa maaliin, mutta Pascenco venytti kätensä mahtavasti pallon eteen. Ja vielä tuon jälkeen Pascenco oli kertaalleen pallon edessä.

FC Sheriff etenee siis Eurooppa-liigan viimeiselle karsintakierrokselle vierasmaalisäännön turvin yhteismaalein 2-2.