Atalanta – PSG: vähämaalista?

Keskiviikko tarjoaa mukavan herkkupalan, jota ei kannata jättää väliin. Atalanta ja PSG kohtaavat illan yksiosaisessa Mestarien liigan puolivälierässä, jossa yksiosaisuuden mukanaan tuoma sattuma sekä varovaisuus saattavat nousta yllättävän suureen rooliin.

Atalanta – PSG

PSG lähtee materiaaliedun turvin suosikkina Lissabonissa väännettävään puolivälierään, mutta tokihan Atalanta yllätyssaumansa omaa. Atalanta on ollut tällä kaudella eurooppalaisen futiksen väriläiskä, ja sen Hawaiji-pallomaiset Serie A -mittelöt ovat tarjonneet huikeine maalimäärineen yleisölle viihdettä koko rahan edestä. Atalantan loppukausi sujui kuitenkin vähämaalisemmin; puolustusta tilkittiin ja hyökkäyksessäkin vaivuttiin hieman inhimillisemmälle tasolle.

Atalantan hyökkäyspelin avainhenkilöihin lukeutuva 15 maalin Josip Ilicic on edelleen sivussa henkilökohtaisten syiden takia, lisäksi nokkahuiluosastolla lojuu ykkösmaalivahti Pierluigi Gollini.

PSG:n vahvuudet ovat varsin hyvin suuren yleisön tiedossa, ja kun puolustuspää kestää vertailun kovimmassakin seurassa, voidaan paketin sanoa olevan ainakin paperilla kasassa. Pariisilaiset eivät kuitenkaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla keskiviikkoillan myräkkään pääse, sillä sivussa möllöttävät keskikentän taituri Marco Verratti sekä hyökkäyspään syömähampaat Kylian Mbappe ja Angel Di Maria. Mbappen pelikunnosta on keskusteltu, mutta fakta on se, ettei mies missään nimessä lähelläkään parasta pelikuntoaan ole. Hyökkäysvoimaa siis uupuu, vaikka Neymar omia rimpuilujaan nurmella yrittääkin esitellä.

Pelivalinta

Puolivälierän yksiosaisuus nostaa varovaisuustasoa ja laskee maaliodottamaa. Atalanta on saanut loppukauden aikana alapäätään tiiviimmäksi, ja kun PSG:n puolustus pääsääntöisesti vahvuudellaan loistaa, en ottelusta minkäälaisia maalikarkeloita odota. Kun kokonaisuuteen lisätään vielä hyökkäyspäiden poissaolot, olen valmis survomaan lapulleni alle 3 maalin lopputulemaa kertoimella 2,10. Tasan kolmella maalilla siis panos takaisin. Panostustason pidän puolimaltillisena.

Sitten ei muuta kuin käsiä konehuoneeseen ja iltaa odottelemaan.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua.

Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here