Celtic painelee otteluparistaan jatkoon

Celtic ja romanialainen CFR Cluj ottavat mittaa toisistaan Mestarien liigan karsinnoissa tänä iltana. Tämän otteluparin voittaja etenee Mestarien liigan karsintataipaleen finaaleihin. Otteluparin voittajalle näissä finaaleissa on vastassa Slavia Praha, joka eteni viime kaudella Eurooppa-liigassa aina jatkopeleihin saakka.

Ensimmäinen osaottelu Romaniassa Stadionul Dr. Constantin Rădulesculla päättyi tasatulokseen 1-1 lukemin. Cluj jopa johti ottelua, kun Mario Rondon avasi maalinteon ensimmäisen puolen tunnin aikana. Celticin kasvatti James Forrest kuitenkin tasoitti ottelun vielä ensimmäisellä jaksolla napakalla kudilla alakulmaan. Ottelu oli hyvin tasainen, mutta siinä oli makua siitä, että Celtic varmisteli tulosta kotiotteluunsa. Vierasmaalista voi olla vielä paljon hyötyä.

Celtic Park on legendaarinen pyhättö, jossa kotijoukkueen laulut raikaavat ja tunnelma on mainio. Tämä tunnelma on toiminut kotijoukkueen kahdentenatoista pelaajana vuosien saatossa, sillä Celtic on todella vaikea nippu kaataa kotinurmella. Joukkue pääsee tänään lähes ihanteellisella kokoonpanolla pelaamaan, sillä merkittäviä poissaolijoita ei Tom Rogicin lisäksi ole.

Romanian pääsarjaa on takana viisi kierrosta ja piikkipaikkaa pitää päivän vierasjoukkue. Edellisessä ottelussa kaatui FC Hermannstadt vakuuttavasti numeroin 3-0. Tämän päivän vastus on kuitenkin ihan eri kalibeeria, eikä usko riitä romanialaisten maaliin. Myös CFR Cluj pääsee ykkösmiehistöllään tähän matsiin. Hyökkäyksessä häärivät Mario Rondon ja entinen Marseillen mies Billel Omrani, joka osui Hermannstadtia vastaan. Celticin puolustus haluaa pitää nämä miehet poissa vaarallisilta alueilta.

Pelivalinnassa haetaan Celticin voittoa ja sitä, ettei vieraat pääse maalia tekemään. Celtic on paukuttanut hurjia lukemia kotona ja edellisessä ottelussa kaatui St. Johnstone tylysti 7-0. Vierasmaalin myötä Celticille riittää esimerkiksi maaliton tasatulos tästä ottelusta. Usko on kuitenkin siihen, että vähämaalinen voitto tänään nähdään tulostaululla.

Pelivalinta: Celtic voittaa ja molemmat joukkueet eivät tee maalia (2.40 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: La Ligassa muhii valtaisa kriisi – jääkö kauden avauskierros pelaamatta?

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here