Bundesliigassa tarjolla kaksi hyvää kohdetta

Lauantaina Saksan Bundesliigassa pelataan tuttuun tapaan kosolti pelejä, joista lähdetään hakemaan osumaa kahdesta matsista. Molemmissa luotetaan vierasjoukkueiden iskukykyyn.

Ensimmäinen kohde napataan Frankfurtin ja RB Leipzigin kohtaamisesta Commerzbank Arenalla. Frankfurt ei ole lähelläkään viime kauden tasoaan ja on tällä kaudella valahtanut Bundesliigassa keskikastiin. Päinvastaisesti RB Leipzig on todella huikeassa vireessä ja pelaa vakuuttavan tehokasta futista. Die Roten Bullen porskuttaa ansaitusti kärkipaikalla Bundesliigassa.

RB Leipzig on tehnyt 18 otteluun huikeat 51 maalia, joka on Dortmundin ohella eniten koko sarjassa. Timo Werner porskuttaa 20 osumallaan jaetulla maalipörssin kärkisijalla ja myös Marcel Sabitzer on tehoillut mukavasti.

Molemmat joukkueet palasivat Bundesliigan joulutauolta voittojen kera, Frankfurtin kaataessa Hoffenheimin vieraissa 1-2 ja RB Leipzig hoiteli Union Berlinin kotona 3-1 lukemin. Tänään ennakkosuosikkina olevan vierasjoukkueen yli 2.5 maalille tarjottava kerroin vaikuttaa erittäin maistuvalta. Leipzigilaiset ovatkin tehneet jopa yhdeksässä perättäisesssä Bundesliigan ottelussa vähintään kolme maalia. Tämä kohde napataan toiveikkain mielin lapulle.

Pelivihje: RB Leipzig yli 2.5 maalia (2.63 @Coolbet)

Toinen kohde otetaan Wolfsburgin ja Hertha Berlinin matsista. Kotijoukkue Wolfsburg on ollut kehnossa vireessä ja joulutauon jälkeinen ottelu päättyi mollivoittoisesti tappiolla FC Kölnille. Vahvasti ei mennyt Herthallakaan, kun Bayern Munchen hoiteli berliiniläiset tylysti 0-4. Tappio Kölnille ja tappio Bayernille ovat kuitenkin täysin eri asia.

Kolmesta edellisestä kohtaamisesta Wolfsburgissa ei ole jäänyt kotijoukkueelle paljoa käteen. Kertaalleen Hertha on voittanut ja kahdesti ollaan pelattu tasan. Tämän iltapäivän ottelu voi hyvinkin noudattaa samaa kaavaa.

Wolfsburg on tässä ottelussa kertoimien valossa aivan liian kova ennakkosuosikki. Herthan iso kerroin olisi sinänsä jo kokeilun arvoinen, mutta maalin tasoituksella se on edelleen pelattava. Tässä kohteessa Herthan tasuri tai voitto riittävät osumaan.

Pelivihje: Hertha Berlin +1 (2.08 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here