Buliperjantain siivittämänä Triplaus käyntiin

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Ballon d’Or -voittajakertoimet auki!

Perjantaina laitetaan käyntiin Bundesliigan 13. ottelukierros, joka tarjoaa ottelukseen Stuttgart – Mainz. Jos samainen matsi olisi pelattu viime kauden puolella, olisi Stuttgart aivan selkeä ennakkosuosikki. Voimasuhteet ovat kuitenkin kääntyneet.

Stuttgartin kone on yskinyt ja Mainzin moottori vastaavasti kehrännyt. Voittajaa ei kuitenkaan tästä lähdetä haistelemaan, vaan keskitytään maalimääriin. Kotijoukkue Stuttgartin peleissä on nähty keskimäärin 3.2 maalia per ottelu, kun taas vieraiden samainen lukema on 2.3. Siihen nähden yli 2.5 maalin linjalle tarjottava kerroin 2.10 on napsittava lapulle.

Baskimaan ylpeys Athletic Bilbao täydentää Triplauksen kupongin, kun Marcelinon nippu lähtee isona ennakkosuosikkina kaatamaan vieraaksi saapuvaa Granadaa. Coolbet tarjoaa Bilbaolle markkinatoppia kertoimella 1.47, eikä putoamisviivan tuntumassa olevalle vierasjoukkueelle isoja odottamia sarjapisteille kannata laskea.

TRIPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here