Slovenialainen Mura otti riehakkaan kotivoiton Tottenhamista Konferenssiliigassa torstaina. Voittomaali syntyi aivan lopussa.

Lohkon neljä ensimmäistä otteluaan hävinnyt Mura voitti kotikentällään Tottenhamin numeroin 2-1 (1-0) Konferenssiliigan G-lohkon viidennellä ottelukierroksella torstai-iltana.

Kotijoukkue meni 1-0-johtoon heti 11. minuutilla Tomi Horvatin osumalla. Tottenhamin iltaan tuli synkkiä pilviä reilun puolen tunnin kohdilla, kun Ryan Sessegnon lensi kahdella keltaisella suihkuun.

Miesalivoimainen Tottenham tuli tasoihin 72. minuutilla, kun ykköspyssy Harry Kane osui. Mura nousi kuitenkin voittoon 94. minuutilla, kun vaihtomies Amadej Marosa viimeisteli maalinedustalta. Isot juhlinnat siihen päälle!

G-lohkossa on jäljellä vielä yksi ottelukierros. Jatkopaikan varmistaneella ranskalaisella Rennesillä on kasassa 11 pistettä. Tottenham on toisena (7 pistettä), hollantilainen Vitesse kolmantena (7 pistettä) ja Mura neljäntenä (3 pistettä).

Mura on tällä hetkellä Slovenian pääsarjassa, Prva Ligassa, viidentenä. Äskettäin puikkoihin saapuneen Antonio Conten luotsaama Tottenham on puolestaan Valioliigassa seitsemäntenä.