Brestin ja Dinamo Minskin hyökkäysvoimat kiinnostavat

Viikonloppu lähestyy, ja viikonloppuna myös panostuksellinen tarjonta hieman kasvaa. Maltillinen panostaso on hyvä muistaa, kun puolittaisen epämääräisissä futisliigoissa pyöritään, mutta kyllähän viikonloppu nyt pientä ideaa eteen tyrkkii. Onneksi Saksassa väännetään muutakin kuin pikkuhousunsuojaa jo ensi viikonloppuna.

Brest – Dinamo Minsk

Valko-Venäjän mestaruutta puolustavan Dynamo Brestin alkukausi on ollut enemmän kuin ailahteleva, mutta edellisessä ottelussa Belshinan vieraana (0-3) oli nähtävissä jo piristymisen merkkejä. Puolustuksen kanssa on edelleen ongelmia ja myös materiaaliltaan heikompi Belshina onnistui nollakerhomaisuudestaan huolimatta Brestin alakertaa pelottelemaan. Brestin yläkerrassa tapahtuu mukavia asioita, mutta alakerran yhteistyö ei edelleenkään toimi.

Dinamo Minsk on osoittanut koko alkukauden ajan sekä tilastojen valossa että kentällä vahvaa hyökkäyspelaamista. Viimeisessä kolmessa ottelussa on vastustajan verkkoa heiluteltu yhteensä kuudesti. Edellinen kotiottelu Slutskin ryhmää vastaan oli Dinamo Minskin hallintaa, mutta kun edes rankkaria ei saatu upotettua sisään, korjasi Slutsk pisteet 1-2 vierasvoiton turvin. Dinamo Minsk on päästänyt vastustajansa maalintekoon alkukauden seitsemästä ottelusta viidessä kamppailussa.

Dinamo Minskin kokoonpanotilanne vaikuttaa ennen lauantaista myräkkää hyvältä. Alkukauden maaliruisku Yevgeniy Shikavka on iskussa, ja Ivan Bakhar antaa mukavasti tulitukea vierestä. Myös Brestin terveystilanne on mukiinmenevä, joten materiaalivajeesta hommeli ei jää kiinni.

Pelivalinta

Hyökkäävän iloista jalkapalloa vääntävä Dinamo Minsk jatkanee tyylillään myös hallitsevan mestarin vieraana, ja kun Brestin ryhmäkin alkaa löytää maalijyväänsä, näyttää ottelu ennakkoon puolittaisen runsasmaaliselta. Brestin puolustuspään ongelmat ovat edelleen ilmeisiä, mutta kun maaliodottamaa pystytään yläkerrassa luomaan, kelpaa yli 2 maalista tarjottava kerroin 1,65 lapulle. Yli kahdesta maalista lunastusluukulle, tasan kahdesta maalista panos takaisin ja alle kahden maalin lopputulemasta veto tappiolliseksi.

Kohti viikonloppua! Muistakaa venytellä!

Jutussa mainittu kerroin liittyy kirjoitushetkeen ja saattaa muuttua. Lisää kertoimia tästä.

Edellinen artikkeliSarjakärki FC Slutsk avainasemassa triplaukseen
Seuraava artikkeliVideo: Andres Iniestan voittomaali MM-finaalin jatkoajalla 2010 – paitatekstillä kunnianosoitus kuolleelle ystävälle

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän