Video: Andres Iniestan voittomaali MM-finaalin jatkoajalla 2010 – paitatekstillä kunnianosoitus kuolleelle ystävälle

andres iniesta puoliaika

Espanjalainen jalkapallolegenda Andres Iniesta täyttää tänään maanantaina 36 vuotta. Hyvää syntymäpäivää tyylikkäälle keskikenttäpelaajalle! 

Iniesta tunnetaan todella taitavana ja peliälykkäänä keskikentän moottorina. Hän on aina ollut pidetty hahmo omien ja vastustajien keskuudessa.

Hän on ehdoton Barcelona-legenda, joka pelasi joukkueessa vuodet 2002-2018. Hän voitti Barcan paidassa muun muassa 10 kertaa La Ligan sekä neljä kertaa Mestarien liigan. Iniesta siirtyi kesällä 2018 Japanin pääsarjassa pelaavaan Vissel Kobeen, jonka miehistössä hän on tälläkin hetkellä.

Espanjan maajoukkueessa Iniesta pelasi vuosien 2006-2018 aikana yhteensä 131 ottelua, joissa syntyi 13 maalia. Hän voitti Espanjan paidassa kaksi EM-kultaa ja kertaalleen maailmanmestaruuden.

Andres Iniestan voittomaali 2010

Alla olevalla videolla Iniesta laukoo Espanjan voittomaalin Hollannin verkkoon MM-finaalissa 2010 Etelä-Afrikassa.

1-0-osuma syntyi jatkoajan lopussa ja Espanjan juhlat olivat valmiit alkamaan. Heti maalinsa jälkeen Iniesta riisui pelipaitansa, jonka alla oli valkoinen paita. Tekstissä luki ”Dani Jarques siempre con nostros” eli ”Dani Jarques, olet aina kanssamme”.

Daniel Jarques oli Iniestan hyvä ystävä. Keskikenttäpelaaja Jarques pelasi ammattilaisena Espanyolissa vuodet 2002-2009. Hän kuoli sydänkohtaukseen 26-vuotiaana elokuussa 2009.

Jos video ei jostain syystä aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— — —
LUE MYÖS: TV2 näyttää koko kesän MM- ja EM-finaaleja – tässä kaikki ottelut ja ajankohdat

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here