Sarjakärki FC Slutsk avainasemassa triplaukseen

Triplaus kosahti viime viikolla viimeiseen päivään ja tällä viikolla lähdetään hakemaan korjausta siihen. Lapulle löytyi kaksi kohdetta, tietysti Valko-Venäjän futisviheriöiltä.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

FC Slavia Mozyr 2 – Torpedo Zhodino 2

Valko-Venäjän reserviliigan klo 16:00 otteluun hyökätään overin kera, sillä maaleja tässä sarjassa on nähty huomattavasti tiheämmin, kuin pääsarjassa. Slavia Mozyrin kakkosporukka ei ole sarjan maalirikkaimpiin porukoihin kuulunut, mutta ennakkosuosikkina otteluun lähtevä Torpedo Zhodinon reservijengi on viime peleissä maaleja tehnyt ja päästänyt. Tulosvetoon lähtisi lukemat 1-2.

FC Slutsk – Energetik-BGU

Päivän mielenkiintoisin matsi pelataan Slutskin City Stadionilla. Sarjakärki FC Slutsk isännöi kärkikahinoissa olevaa Energetik-BGU:ta, joka onnistui viime pelissä päättämään kolmen matsin tappioputkensa.

Slutsk saa hyvää kotikerrointa tähän otteluun ja sekin on varteenotettava kohde pelattavaksi. Ounastelen matsista kuitenkin tasaista vääntöä, jossa ei maaleilla päästä juhlimaan. Viime vuosina joukkueiden kohtaamisissa on nähty vain yksi osuma kahdessa ottelussa. Lähdetään rohkeasti hakemaan alle 2.5 maalin underia, sillä kertoimet ovat mukavan koholla viime kierroksen maalijuhlien vuoksi.

TRIPLAAMAAN!

Lue myös: Bundesliiga jatkuu la 16.5. – tässä paluukierroksen livematsit Viasatilta ja Viaplaylta!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here