Lionel Messin ja Robert Taylorin edustama Inter Miami juhlii Leagues Cupin mestaruutta.

Inter Miami kaatoi Nashvillen rankkarikisan jälkeen Leagues Cupin finaalissa sunnuntaiaamuyönä Suomen aikaa.

Ottelun varsinainen peliaika päättyi numeroihin 1-1. Inter Miamin argentiinalaistähti Lionel Messi teki tyylikkään 0–1-osuman 23. minuutilla. Taidokas kuljetus ja pallo kliinisesti reppuun! Nashvillen Fafa Picault kuitenkin tasoitti 57. minuutilla.

Ottelu venyi rangaistuspotkukisaan saakka, josta muodostui todellinen trilleri. Nimittäin Inter Miamin voitto varmistui vasta 11. laukojaparissa!

Leagues Cup on Pohjois-Amerikan Major League Soccerin ja Liga MX:n seurojen välinen vuosittainen jalkapallokilpailu, joka järjestetään Yhdysvalloissa ja Kanadassa.