29-vuotias kapteeni Joel Pohjanpalo oli hurjalla pelipäällä Serie B:ssä, kun hän johdatti Venezian tärkeään kotivoittoon.

Venezia kaatoi kotikentällään Sampdorian numeroin 5-3 (2-1) Italian Serie B:ssä sunnuntaina. Ottelun hahmo oli Joel Pohjanpalo.

Jolle ohjasi ensin 16. minuutilla taidokkaasti takavasaralla pallon reppuun, ja sitten 36. minuutilla hän laukoi rankkarin sisään. Ottelun kolmannen osumansa hän teki 58. minuutilla upealla syöksypuskulla!

Pohjanpalo pelasi ottelussa 81 minuuttia. Maalivahti Jesse Joronen oli puolestaan Venezian maalinsuulla täydet 90 minuuttia.

20 joukkueen Serie B palasi tänä viikonloppuna joulutauolta. 20 pelatun ottelun jälkeen kärjessä on Parma 42 pisteellä ja toisena juuri Venezia 38 pisteellä. Kaksi parasta nousee suoraan Serie A:han.

Joel Pohjapalo tekee hattutempun

KATSO MYÖS: Video: Upeaa urheiluhenkeä – Florian Loshaj esti vastustajaa putoamasta niskoilleen Turkin liigassa

Edellinen artikkeliKlassikkovideo: Rosenborgin pelaajilla erilaiset treenit – syöttöjä hotellin katolta ja maalintekoa stadionilla
Seuraava artikkeliVideo: Bernardo Silva teki kuvankauniin maalin takavasaralla Newcastlen verkkoon