EM-kisojen neljännesvälierät ovat täydessä tohinassa. Belgia kaatoi hallitsevan Euroopan mestari Portugalin sunnuntai-illan kuumassa matsissa.

— —
KATSO MYÖS: Futiksen EM-kisoja huipputarjouksilla!
— —

Belgia voitti Portugalin numeroin 1-0 (1-0) EM-kisojen puolivälierissä Estadio La Cartuja de Sevilla -areenalla, Espanjassa, sunnuntai-iltana.

Ottelun avausjakso oli erittäin tasainen, eikä maalipaikkoja ollut montaa. Portugalin ikinuori supertähti Cristiano Ronaldo pääsi kertaalleen tykittämään vapaapotkun varsin mallikkaasti, mutta Thibaut Courtois torjui. Avausjakson lopussa verkko heilui, kun Thorgan Hazard vei Belgian 1-0-johtoon komealla kudilla.

Heti toisen jakson alussa Belgian tähtipelaaja Kevin De Bruyne jouduttiin ottamaan loukkaantumisen takia vaihtoon. Toisella jaksolla tunteet myös kuumenivat puolin ja toisin, ja keltaisia kortteja jaettiin. Portugali sai luotua painetta ja muutaman vaarallisen paikan. Lähimpänä tasoitusta oli Raphael Guerreiro, jonka laukaus kolahti tolppaan.

Belgia kuitenkin kesti, ja etenee puolivälieriin, jossa vastassa on Italia. Ottelu pelataan Fussball Arena Munichissa, Saksassa, perjantaina 2. heinäkuuta.

Jos twiitti ei aukea, voit koittaa avata sen TÄSTÄ.