34-vuotias portugalilaistähti Nani on äitynyt vahvaan vireeseen Major League Soccerissa. Viikonloppuna mies painoi taas maalin Orlando Citylle.

— —
KATSO MYÖS: Futiksen EM-kisoja huipputarjouksilla!
— —

Orlando City kaatoi vieraskentällä Inter Miami CF:n numeroin 1-2 (0-0) viikonloppuna MLS:ssä. Vieraiden portugalilaislaitahyökkääjä Nani teki voittomaalin.

Kotijoukkue Inter Miami CF:n argentiinalaistähti Gonzalo Higuain vei joukkueensa 1-0-johtoon 67. minuutilla, mutta Orlando Cityn Chris Mueller tasoitti muutamia minuutteja myöhemmin. Nani laukoi voittomaalin 80. minuutilla kauniisti oikeaan yläkulmaan. Kyseessä oli Nanin kuudes maali viimeiseen kahdeksaan otteluun.

27 joukkueen Major League Socceria on pelattu nyt 9-11 kierrosta. Itäisen lohkon kärjessä on New England Revolution 23 pisteellä ja toisena on Orlando City 21 pisteellä. Läntisen lohkon kärjessä on Seattle Sounders FC 25 pisteellä.