EM-kisojen neljännesvälierät ovat täydessä tohinassa. Tshekki teki sunnuntaina melkoisen yllätyksen, kun se voitti hienon esityksen jälkeen Hollannin.

— —
KATSO MYÖS: Futiksen EM-kisoja huipputarjouksilla!
— —

Tshekki kaatoi Hollannin numeroin 0-2 (0-0) EM-kisojen puolivälierissä 60 000 katsojan edessä Puskas Arenalla Budapestissa, Unkarissa, sunnuntaina alkuillalla.

Ottelun avausjakso oli tasainen, ja molemmat joukkueet puolustivat tarkasti. Hollannilla oli paremmat paikat mennä johtoon, mutta tauolle mentiin maalittomissa numeroissa.

Toisella jaksolla alkoi tapahtua. Ottelua oli pelattu 55 minuuttia, kun hollantilaispuolustaja Matthijs de Ligt pelasi palloa tahallaan kädellä alimpana miehenä, ja VAR-tarkastuksen jälkeen hänelle näytettiin suoraa punaista. Miesylivoimainen Tshekki teki 0-1-johtomaalin 68. minuutilla, kun Tomas Holes puski lähietäisyydeltä pallon verkkoon.

Ja lisää oli tulossa! 80. minuutilla Holes riisti pallon, eteni Hollannin rangaistusalueelle ja syötti Patrik Schickille, joka laukoi kisojen neljännellä osumalla Tshekin 0-2-johtoon. Miesylivoimainen Tshekki piti Hollannin takaa-ajoyritykset kurissa ja etenee varsin ansaitusti puolivälieriin.

Tshekki kohtaa puolivälierissä Tanskan. Ottelu pelataan Bakussa, Azerbaidzanissa, lauantaina 3. heinäkuuta.

Jos video ei aukea, voit koittaa avata sen TÄSTÄ.