Bayern Münchenin matsia käyntiin ja palloa kulmalipulle

Robert Lewandowski iski tiistaina kaksi maalia, ja ohitti Ruud van Nistelrooyn Mestarien liigan kaikkien aikojen maalipörssissä. (Kuva: Getty Images)

Perjantai ja viikonloppu tarkoittavat tämän hetken futista janoavassa maailmassa poikkeuksellisen hienoa paria päivää, kun Bundesliigassakin heräillään taas pelailemaan. Viikonloppu tuo mukanaan muutaman mielenkiintoisen kohteen, joista yhteen nyt puoliytimekkäästi pureudun.

Bayern München – Frankfurt

Bayern München jatkoi tauon jälkeen vahvaa menoaan nappaamalla viime viikonloppuna rutiininomaisen 0-2 -vierasvoiton Union Berlinistä, kun taas Frankfurt koki kotonaan Mönchengladbachin vahvuuden lukemin 1-3. Lauantaisessa ottelussa on ainoastaan yksi suuri suosikki, sillä tämän kauden Bundesliigan huonoin vierasryhmä Frankfurt tuskin pystyy mestarisuosikkia horjuttamaan.

Bayern München ei lähde kotonaan liikaa hieromaan vaan vyöryttää hyökkäyksiään kaikilta kaistoilta. Frankfurt vetäytynee odotetusti alas ja pakottaa Bayernia laidoille, joista keskityksiä saattaakin sadella mukavaan tahtiin. Vieraiden hommaksi jää keskitysten siivoaminen, laukausten blokkailu ja vastahyökkäyspaikkojen kyttääminen. Kummallakaan joukkueella ei liian meheviä tai pelinkuvaa muuttavia poissaoloja ole.

Pelivalinta

Maalimäärä- ja tasoitusvetokertoimet on kutakuinkin syöty, mutta kulmapotkuveto kiinnostaa. Bayernin paine tulee hyvin todennäköisesti poikimaan ison kasan kulmalippukomennuksia, ja kotijoukkueen yli 7,5 kulmapotkusta tarjottava kerroin 1,85 kelpaakin lapulle. Bayern on yltänyt tämän kauden 17 virallisessa kotimyräkässään yli 7,5 kulmapotkuun 16 kertaa – ja usein yli 10 kertaa – joten kyllähän kyseinen kerroin on liuskalle napattava. Tokihan Bayernin sepät saattavat ottelun nopeastikin ratkaista ja hommelin keskikenttäpimputtelun tasolle viedä, mutta kyseisenkin riskin tiedostaen toimin itse kulmapotkuja pelaten.

Sellaista. Loput meikäläisen viikonloppuvalinnat löytyvät sivultani. Muistakaa venytellä.

Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here