Triplauksessa mukana Berliinin derby

Tämän viikonlopun triplaus startataan kiihkeällä Berliinin paikallispelillä, johon yleisön puuttuminen vaikuttaa ikävästi. Lapulle löytyi myös kohde Saksan divarista.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Hertha – Union

Berliinin Olympiastadionilla nähdään tyhjille lehtereille pelattava paikalliskamppailu Herthan ja Unionin välillä. Kauden ensimmäinen kohtaaminen meni Unionille luvuin 1-0, mutta tänään Hertha on ennakkosuosikki hoitamaan täyden pistepotin.

Peli-ideaa ei kuitenkaan kaiveta siitä, kuka ottelun tulee voittamaan. Haistellaan underia, joka nähtiin myös ensimmäisessä pääsarjakohtaamisessa. Alle 2.5 maalin rajalle on lyöty myös mojova kerroin, joka nostaa kohteen houkuttavuutta entisestään.

Heidenheim – Wehen

Nousukahinoissa tiukasti mukana tänäkin vuonna oleva Heidenheim pääsee isännöimään Weheniä kello 19:30 alkavassa kohtaamisessa. Isännät lähtevät kohtaamiseen ennakkosuosikkeina, josta myös merkkinä kotivoiton kerroin 1.90. Tämä ei yllätä, sillä Wehen löytyy toiselta puolelta sarjataulukkoa. Täksi kaudeksi sarjaan noussut joukkue on lähdössä takaisin divariin, ellei se pysty kampeamaan itseään putoamisviivan yläpuolelle.

Pelikohde haetaan vuorostaan siitä, että maaleja tullaan näkemään. Heidenheim tuli tauon jälkeen takaisin kehiin häviten 3-0 Bochumille, joten puolustus on altis virheille. Sen sijaan Wehen hoiteli Stuttgartin kotonaan 2-1. Näin ollen haistellaan molempien osumaa lapulle, vaikka Heidenheim on erinomainen kotijoukkue ja hyvä pitämään omaa maaliaan puhtaana. Wehen on onnistunut aiemminkin kaudella iskemään tärkeitä vierasmaaleja.

TRIPLAAMAAN!

Bundesliigaa pelataan perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina – tässä kaikki matsit

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here