Borussia Dortmundille jatkoa voittojen tiellä

Borussia Dortmundille on tiedossa jatkoa voittojen tiellä, kun tänään lauantaina on vastassa europaikkoja kyttäävä Wolfsburg. Ottelu pelataan Volkswagen Arenalla.

Bundesliigassa painetaan ottelukierros numero 27 kunnolla käyntiin, kun kello 16:30 pelit pyörähtävät käyntiin neljän eri ottelun verran. Wolfsburgin ja Borussia Dortmundin kohtaaminen on kiinnostava, sillä BVB antoi melkoisen hauiksen näytön Revierderbyssä Schalkea vastaan. Wolfsburg sen sijaan oli enemmän vaikeuksissa Augsburgin vieraana, mutta Daniel Ginczekin tekemä osuma ratkaisi 1-2 vierasvoiton lisäajalla.

Kokoonpanojen puolesta Dortmund ei pääse ihan parhaimmistonsa kanssa liikkeelle. Schalke-pelin missanneet Emre Can, Marco Reus, Nico Schulz, Axel Witsel ja Dan-Axel Zagadou ovat saaneet sairastuvalle seuraa nyt myös Giovanni Reynasta. Koko kööri missaa myös tämän matsin. Leveyttä kuitenkin Lucien Favren joukkueesta löytyy ja ottelu ei näihin poissaoloihin tule kaatumaan.

Kotijoukkue Wolfsburg lähtee kohtaamiseen ilman kapteeniaan, sillä Josuha Guilavogui on polvivamman vuoksi sivussa. Lasarettiosastoa täydentävät avauskokoonpanon vakiokasvo Yannick Gerhardt ja brassipakki William. Tilanne on siis aavistuksen Dortmundia parempi.

Dortmund onkin kertoimissa ennakkosuosikki. Suoran voitto on kertoimeltaan 1.80 luokkaa. Lähdetään kuitenkin erittäin rohkealla tasoituksella liikkeelle, jonka osumista edeltää Dortmundin kahden maalin voitto. BVB on dominoinut näiden joukkueiden kohtaamisia viime vuodet tällä kentällä. Kaikki saumat tähän suoritukseen myös tänään ovat.

Pelivihje: Borussia Dortmund -1 (3.00 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Klassikkovideo: Pelaaja kiittää haastattelussa vaimoaan ja tyttöystäväänsä

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here