Barcelonan kelkassa kohti Manchesteria

FC Barcelona v Real Madrid osuivat puoliaika

Mestarien liiga ja kalsarien vaihto. Voin vaihtaa kenen kanssa tahansa, ei ole niin justiinsa. Manchester United saa keskiviikkoillassa kotinurmelleen vieraaksi varsin vahvan Barcelonan, ja juurikin kyseinen ottelu kiinnostelee tällä hetkellä puolittaisen maistukaisesti. Allekirjoittaneella on kunnia päästä paikan päälle huomiseen Old Traffordilla väännettävään pyllymyräkkään, joten mikäpä sen jännittävämpää kuin käännellä boksereita toisin päin välipiippuhyllyllä.

Manchester Unitedilla on ollut Ole Gunnar Solskjärin saapumisen jälkeen varsin ihana lento päällä. Joukkue olisi viimeisen 15 Valioliigakierroksen perusteella sarjakakkosena pisteen Manchester Cityä perässä – Unitedin kannalta alkukausi oli harmillisesti hieman perseilevämpää tarpomista. Solskjärin kuherruskuukausi on osoittanut pieniä hiipumisen merkkejä muun muassa Wolvesille kärsityn tappion muodossa, mutta tokihan ryhmä edelleen kovasti suorasta Mestarien liigan edustuspaikasta taistelee.

Manchester United on paukutellut viime aikoina häkkejä paikkojensa määrään ja laatuun nähden ehkä hiukan normaalia kovemmalla prosentilla, ja jossain kohtaahan tuo meno hieman tasaantuu, eikö vain? Todettakoon tähän samaan hengenvetoon, että ManU paineli PSG-ansasta puolivahingossa jatkoon – ei kuitenkaan oteta liikaa pois manchesterilaisilta, PSG onnistui toisaalta ihan itse sössimään riemukulkunsa kusivanana reisille. ManU pääsee kotiotteluunsa hyvällä kokoonpanolla, Alexis Sanchez puuttuu varmuudella yläkerrasta.

Barcelonan tulivoimasta on turha jauhaa, sillä kaikki tulivoiman tietävät. Messin ja Suarezin johtama yläkerta on Euroopan vaarallisinta kaliiperia, ja kun kentän muutkin osa-alueet ovat mukavasti paketissa, saa ManU venyä parhaimpaansa hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Hyvin lähellä oman maansa mestaruutta viikonloppuisen Atletico Madrid -voiton jälkeen kikkaileva Barcelona on päästänyt kotoisen sarjansa vieraspeleissä omiin keskimäärin yhden byyrin per peli, viimeisestä 20 vieraspelistä 12:ssa on oma pää soinut vähintään kerran. Kenties kutakuinkin parhaalla kokoonpanollaan operoiva ManU omaa maalintekomahdollisuuksia, löytyyhän yläkerrasta tulivoimaa. Barcelonalta ovat huomisesta myräkästä sivussa Vermaelen ja jo pitkään sivussa lojunut Rafinha, myös Dembelen pelikunto näyttää epävarmalta.

Pelivalinta

Mikäli Manchesterin punaiset haluavat omata edes jonkinlaisia jatkoonmenomahdollisuuksia, on kotinurmella onnistuttava. Yli kahdessa liikkuva Barcelonan suoran voiton kerroin on tässä kohtaa hyvä vaihtoehto, onhan joukkue kuitenkin isäntäänsä selkeästi laadukkaampi. Vierasvoitosta näin tiistai-iltana tarjottava numerosarja 2,04 siis kiehtoo, mutta itse lähden hakemaan riskikkäämpää vaihtoehtoa ’Barcelona + BTTS’ -nähnäimen muodossa. Kerroin 3,50 lähtee lapulle, panoksen pidän maltillisena.

Sellaista, onnea panostuksiin jälleen kerran kaikille panostuksia suorittaville.

Lisää Mestarien liigaan liittyviä kertoimia tästä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän