Hurjaa draamaa tarjonnut Mestarien liigan ottelu päättyi lopulta kotijoukkue Tottenham Hotspursin 1-0 voittoon.

Ottelun ainoasta maalista vastasi 78. minuutilla upean tahtomaalin viimeistellyt korealaistaituri Heung-Min Son.

Draamaa ottelussa sen sijaan nähtiin heti alusta lähtien, kun erotuomari Björn Kuipers vei Danny Rosen käsivirheen seurauksena pallon pilkulle vain 12 minuutin pelin jälkeen.

Argentiinalaistähti Sergio Agüero ei kuitenkaan onnistunut iskemään pilkulta Citylle arvokasta vierasmaalia, vaan Spursin Hugo Lloris venytti kätensä laukauksen tielle.

Voitosta huolimatta ilta tarjosi Tottenham-leirille myös synkempiä uutisia, sillä Harry Kane jouduttiin ottamaan loukkaantumisen takia vaihtoon hieman vajaan tunnin kohdalla. Loukkaantuminensattui tilanteessa, jossa Kanen nilkka näi keskityspallon lähettäneen Fabian Delphin nappuloiden runtelemaksi. Vaihdon jälkeen Kane ei jäänyt vaihtopenkille huollettavaksi, vaan hän poistui suoraan pukuhuoneen puolelle.

Otteluparin toinen osa pelataan Manchesterissa ensi viikon keskiviikkona.