Kymppi Citylle tuo lähes satasen tiistaina

City

Mestarien liigan puolivälierät alkavat tänään kahdella ottelulla: Liverpool kohtaa kotonaan Porton ja Tottenham saa vieraakseen Manchester Cityn. Liverpoolin ottelu vaikuttaa ennakkoon melko selvältä kotivoitolta ja kotijoukkueen voitosta saakin vain kertoimen 1,29 (markkinoiden korkein kerroin löytyy jälleen Coolbetilta). Lontoossa sen sijaan otellaan hieman tasaväkisemmin, joskin myös siitä ottelusta löytyy selvä suosikki.

City huimassa voittoputkessa, Tottenhamilla vaikeaa

Manchester City on ollut keväällä aivan tolkuttoman kovassa iskussa: Joukkue on voittanut kaikki kilpailut mukaan lukien 14 edellistä otteluaan, joista yhden toki vasta jatkoajalla (Liiga-cupin finaali Chelseaa vastaan). City on pelannut vuonna 2019 yhteensä 22 ottelua ja on voittanut näistä yhtä lukuunottamatta kaikki! Ainoa tahra vuoden 2019 otteluissa on tammikuun lopussa kärsitty tilastotappio heikkoa Newcastlea vastaan.

City on myös vedonlyöntitoimistojen mielestä suurin suosikki voittamaan sekä Valioliigan että Mestarien liigan. Vedonlyöntiyhtiö Coolbet tarjoaa Cityn Mestarien liigan voitosta kertoimen 3,25, kun Tottenhamin vastaava kerroin on 25.

Tottenhamilla sen sijaan on ollut vaikeaa viime aikoina: Edellisistä 7 ottelustaan lontoolaiset ovat nimittäin voittaneet vain kaksi, pelanneet kerran tasan ja hävinneet peräti neljästi. Tappiot ovat tulleet Chelsean ja Liverpoolin lisäksi Valioliigan putoamistaistelussa oleville Southamptonille ja Burnleylle.

Edelliset kohtaamiset

City on hallinnut myös joukkueiden välisiä kohtaamisia viime kausilla. Joukkueet ovat kohdanneet tämän ja edellisen kauden aikana kolmasti ja City on voittanut kaikki kolme ottelua. Kahdesti Lontoossa ja kerran Manchesterissa. Maaliero näissä kolmessa ottelussa on Cityn hyväksi peräti 8-2!

Tämän kauden ainoa kohtaaminen päättyi Lontoossa Cityn voittoon maalein 0-1. Ottelun tapahtumista kertoo hyvin sen laukaustilastot: Cityllä oli laukauksia yhteensä 13, joista maalia kohti 6. Kotijoukkue Tottenhamilla oli laukauksia yhteensä 4, joista maalia kohti vain 1.

Tottenhamin menestystoiveita syö entisestään joukkueen kotiedun puute. Seuran uusi stadion on juuri valmistunut kuukausia myöhässä aikataulusta ja joukkue on ehtinyt pelata uudella stadionillaan vasta yhden ottelun. Tottenham ei liene vielä ehtinyt tottumaan uuteen kotikenttäänsä niin hyvin, jotta saisi otettua täyden kotiedun irti siitä että tuntee kentän paremmin kuin vierasjoukkue.

Näillä perusteilla uskomme Cityn olevan tänään vahvoilla!

Näin kymppi Citylle tuo lähes satasen palautuksen

Peliyhtiö Coolbet tarjoaa illan Cityn voitolle kertoimen 1,91. Uutena asiakkaana saat korotettua valitsemasi vedon kertoimen viisinkertaiseksi, jolloin voitat kympin panoksella jopa 95,50 euroa. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

  1. Siirry kampanjasivulle tästä linkistä
  2. Valitse kampanjasivulta tarjous: TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee 10 € talletus, jonka jälkeen sinulla on 50 € pelirahaa
  3. Pelaa koko pelikassa Cityn voitolle
  4. Jos City voittaa, sinä voitat 10 euron sijoituksella 95,50 euroa (50 x 1,91)

HUOM! Kertoimet voivat vaihdella. Yllä mainitut kertoimet on tarkastettu artikkelin kirjoitushetkellä. Tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Muista lukea myös kampanjan säännöt ja ehdot.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here