FC Barcelona v Deportivo Alaves messi messin puoliaika

Barcelona otti kuin ottikin kotivoiton La Ligassa myöhään sunnuntai-iltana. Alaves oli pitkään kiinni jopa kolmessa vieraspisteessä, mutta Barca se vaan nousi kotikatsojien riemuksi voittoon.

Vieraiden John Guidetti teki avausjaksolla 0-1-osuman Alavesille. Kuitenkin tutut hahmot nousivat jälleen ottelun ratkaisijoiksi. Ensin Barcan Luis Suarez tasoitti 72. minuutilla ja sitten mestari Lionel Messi laukoi kauniilla vapaapotkulla 2-1-voittomaalin 84. minuutilla.

Jos vaparimaali ei näy, niin sen pitäisi olla katsottavissa TÄSTÄ.

Barcelonan sarjajohto on tällä hetkellä 11 pistettä toisena olevaan Atletico Madridiin. Sunnuntai-iltana kaatunut Alaves on nipin napin putoamisviivan yläpuolella sijalla 17.

Barcelona jatkoon myös Espanjan cupissa

Viime torstaina Barca eteni Copa del Reyn välieriin kaatamalla Espanyolin. Ja tuossakin ottelussa maalareina toimivat Suarez ja Messi.

Aiemmin CD Leganes teki ison yllätyksen ja pudotti Real Madridin cupista yhteismaalein 2-2 (vierasmaalisäännön turvin).

Espanjan cupin, Copa de Reyn, välierissä ovat CD Leganesin ja Barcelonan lisäksi myös Valencia ja Sevilla.