ESPN: Zlatan lähellä siirtoa LA Galaxyyn

Zlatan Puoliaika

Zlatan Puoliaika

Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Zlatan Ibrahimovic on useiden lähteiden perusteella lähellä siirtoa MLS-liigan LA Galaxyyn, kertoo mediatalo ESPN.

Huhuja Ibrahimovicin Galaxy-siirrosta on ollut aiemminkin, mutta Unitedin hommattua Alexis Sanchezin Arsenalista, on Zlatanin peliaika punaisissa paholaisissa entistä enemmän kortilla. Siitä ei tosin ole selvyyttä, tapahtuisiko siirto jo tammikuun ikkunan aikana, vai vasta kesällä.

36-vuotias ruotsalaishyökkääjä pelaa toista kauttaan Manchester Unitedissa. Mies on laukonut englantilaisseuralle kaikki kilpailut mukaan lukien 29 maalia, joista 28 kaudella debyyttikaudellaan.

Loukkaannuttuaan keväällä Eurooppa-liigan ottelussa Anderlechtia vastaan Ibrahimovic kuntoutui harvinaisen nopeasti kärsimästään polvivammasta ja teki jatkosopimuksen Unitedin kanssa. Täyteen pelikuntoon toipumisessa ruotsalaisella on kuitenkin ollut luonnollisesti haasteita, eikä hän ole kuluvalla kaudella esiintynyt United-paidassa kuin seitsemässä ottelussa.

Ibrahimovic on pelannut upealla urallaan Manchester Unitedin lisäksi myös mm. AC Milanissa, Barcelonassa, PSG:ssä, Inter Milanissa sekä Ajaxissa.

Zlatan ja kauden 2016-2017 Man Utd -maalit:

Lue muita MLS-uutisia TÄÄLTÄ!

Edellinen artikkeliVideo: Barcelona nousi kotivoittoon Messin kauniilla vaparimaalilla
Seuraava artikkeliVideo: Kuningas Litmasen maalit ja syötöt Liverpoolissa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän