Leganes pudotti Real Madridin Espanjan cupista

real madridin puoliaika

Espanjan cupissa nähtiin valtava yllätys, kun CD Leganes kaatoi Real Madridin Santiago Bernabeulla numeroin 1-2 (0-1) Copa del Reyn puolivälierien toisessa osaottelussa keskiviikkoiltana.

Real Madrid oli voittanut ensimmäisen osaottelun vieraskentällä numeroin 0-1, mutta Leganes etenee välieriin vierasmaalisäännön turvin yhetismaalein 2-2. Madridilaisnippu siis ulos cupista!

Gabrielin 1-2-osuma kaataa Real Madridin

Leganesin Javier Eraso vei joukkueensa johtoon reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Madridilaisten ranskalaishyökkääjä Karim Benzema tasoitti heti toisen jakson alussa, mutta Gabriel puski 1-2-voittomaalin Leganesille 56. minuutilla.

Myös Valencia ja Sevilla etenevät välieriin. Viimeisestä välieräpaikasta taistelevat Barcelona ja Espanyol tänään torstai-iltana.

La Ligassa Real Madrid on vasta neljäntenä, peräti 19 pistettä sarjakärjessä porskuttavaa Barcelonaa perässä. Leganes on puolestaan La Ligassa sijalla 13, varsin turvallisesti yhdeksän pistettä putoamisviivan yläpuolella.