Barcelona leikitellen jatkoon – tässä Eurooppa-liigan jatkoonmenijät

Barcelona pelasi varmasti yhden kauden parhaista peleistään torstaina Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelivaiheen toisessa osaottelussaan.

Torstaina pelattiin Eurooppa-liigan ensimmäiset pudotuspeliottelut. Ottelukimaran suurin mielenkiinto kohdistui Napoliin, jossa Stadio Diego Armando Maradonalla kohtasivat Napoli ja Barcelona, jotka olivat ensimmäisessä osaottelussa pelanneet kutkuttavan 1–1-tasapelin.

Barcelona otti pelissä vankan komennon heti alussa. Näyttävää pallonhallintaa seurasi kaksi maalia jo 13 peliminuutin jälkeen. Osumista vastasivat läpiajoon karannut laitapuolustaja Jordi Alba sekä näyttävällä kaukolaukauksella osunut Frenkie de Jong.

Lorenzo Insigne toi Napolin maalin päähän kymmenen minuuttia myöhemmin rangaistuspotkusta, mutta Gerard Pique vei puoliajan lopussa Barcelonan jälleen kahden maalin karkumatkalle. Ottelu päättyi lopulta Barcelonan vakuuttavan esityksen jälkeen 2–4.

Neljännesvälierissä nähdään myös suomalaisväriä, kun Glen Kamaran edustama Rangers tiputti saksalaisen Dortmundin jatkosta yhteismaalein 6–4. Kamara vaihdettiin torstain ottelussa kentälle 69. peliminuutilla.

Eurooppa-liigan neljännesvälieräparit arvotaan tänään perjantaina.

Barcelona tyylitteli kauniita maaleja Napolin torstai-illassa

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

Uutista on muokattu turnauksen virheellisten pudotuspelivaiheiden osalta.

KATSO MYÖS: Video: Guatemalan liigan ottelussa keskeytys – käärme luikerteli kentälle