Barcan megalupaus iski tehot 1+1 ja teki La Liga -historiaa – Katso video!

Huikean lupaava 16-vuotias Ansu Fati on tehnyt uransa kolmessa ensimmäisessä La Ligan ottelussa kaksi maalia ja syöttänyt yhden. (Kuva: Getty Images)

Barcan megalupaus Ansu Fati oli jälleen liekeissä, kun Blaugrana pyöritteli Valenciaa tylysti lauantain La Liga -kierroksella. Ottelun kaikki maalit voit katsoa jutun lopusta tai tästä.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin jo toisella minuutilla, kun vasta 16-vuotias guineabissaulainen Ansu Fati vei Barcelonan 1-0 johtoon Frenkie de Jongin esityöstä. vain viisi minuuttia myöhemmin syntyneessä 2-0 maalissa osat vaihtuivat päittäin, kun Fati tarjoili ja de Jong täräytti pallon Valencian maaliin.

Alun tehohetken myötä Fati teki myös La Ligan historiaa, sillä hänestä tuli sarjan kautta aikojen nuorin pelaaja, joka kerää samassa ottelussa maalin ja maalisyötön nimiinsä.

(juttu jatkuu twiitin jälkeen)

Valencia onnistui kaventamaan vajaan puolen tunnin kohdalla, kun Kevin Gameiro iski karkumatkansa päätteeksi pallon tolpan kautta sisään.

Barcelonan show kuitenkin toisella jaksolla, kun Gerard Pique osui kertaalleen, ja tunnin kohdalla Fatin tilalle otettu Luis Suarez kahdesti. Ensimmäisen maalinsa Suarez viimeisteli alle minuutin sisällä kentälle tulostaan!

Ottelun loppulukemat 5-2 viimeisteli lisäajan toisella minuutilla Valencian Maxi Gomez.

Voiton myötä Barcelona on La Ligassa neljäntenä, edellään Athletic Bilbao sekä Madridin seurat Atletico ja Real. Hiljattain valmentajaa vaihtanut Valencia sen sijaan on valahtanut La Ligassa jo 14. sijalle, eikä se ole onnistunut voittamaan kuin yhden kauden neljästä ottelustaan.