37-vuotias ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic se vaan jaksaa edelleen painaa. Nyt syntyi hattutemppu MLS:ssä.

Los Angeles Galaxy murskasi kotikentällään Sporting Kansas Cityn peräti numeroin 7-2 (1-1) Major Soccer Leaguessa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa. Kotijoukkue teki toisella jaksolla tylysti kuusi maalia.

Zlatan teki ottelussa kolme maalia. Zkatan on tehnyt 24 pelaamassaan sarjaottelussa tällä kaudella nyt 23 maalia. LA Galaxy on mukana Major League Soccerin kärkikahinoissa, kun joukkueet ovat pelanneet noin 30 kierrosta.

Zlatan jaksaa painaa maaleja

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

La 14.9. klo 15:00 AC Kajaani vs. KTP 4-5

Perinteinen suomalaisjalkapalloseura FC Haka tekee paluun Veikkausliigaan! Nousu varmistui jo neljä kierrosta ennen loppua.

FC Haka on suorastaan dominoinut Ykköstä kuluvalla kaudella ja joukkue on porskuttanut sarjakärjessä alusta lähtien. Valkeakoskelaisnippu nousee Veikkausliigaan seitsemän vuoden tauon jälkeen.

Samalla myös varmistui, että TPS on sarjakakkonen ja menee syksyn nousukarsintoihin, jossa vastassa on Veikkausliigassa sijalle 11 päätyvä joukkue (luultavasti VPS tai KPV).

Sarjan tyvipäässä sarjajumbo MYPA nousi toisen kerran peräkkäine viime hetkillä 3-2-voittoon ja on nyt tasapistetissä yhdeksäntenä olevan TPV:n kanssa. Sarjan suurin alisuorittaja AC Oulukin on vain kolme pistettä yläpuolella, kun neljä kierrosta on vielä pelaamatta.