Atalanta ja PSG korkkaavat UCL-puolivälierät

Atalanta ja PSG pääsevät avaamaan pelin UCL-puolivälierien osalta, jotka pelataan poikkeuksellisesti Portugalissa puolueettomalla maaperällä.

Mestarien liiga spurtataan loppuun elokuun aikana ja nämä puolivälierät ratkotaan tämän kauden osalta vain yhdellä osaottelulla. Tänään on siis valtaisat panokset. Atalanta ja PSG eivät ole UCL-viheriöillä menestystä keränneet ja nälkää varmasti riittää.

Atalantalla on alla upea kausi. Gian Piero Gasperinin ryhmä on erikoistunut todella maalirikkaaseen futikseen, josta osoituksena tällä kaudella tehdyt 98 maalia. Se oli helposti suurin saldo Italian kentillä ja ainoastaan Man City sekä Bayern Munchen tekivät tällä kaudella enemmän häkkejä. Tänään kuitenkaan mitään maalijuhlia ei todennäköisesti tasokasta PSG-puolustusta vastaan nähdän.

PSG lähtee matsiin ennakkosuosikkina, vaikka pariisilaisten riveistä puuttuu Angel Di Maria korttitilin täyttymisen vuoksi ja Kylian Mbappen pelikunto vaikuttaa epätodennäköiseltä. Atalanta antaa tasoitusta kokoonpanoissa, sillä La Dean riveistä puuttuvat myös Josip Iličić ja ykkösveska Pierluigi Gollini. Atalantan maalinsuulla nähdäänkin Marco Sportiello, joka ei ole tällä kaudella turhan monessa ottelussa päässyt torjumaan. Thomas Tuchelin luotsaama ryhmä tulee siis varmasti laukomaan runsaasti.

Supertähtiä täynnä oleva PSG on kuitenkin materiaaliltaan sen verran laadukkaampi joukkue, että Atalanta saa tehdä todellisen yllätyksen, mikäli he jatkoon mielivät. Lähes kahden kertoimella liikkuva ranskalaisseura on napattava tänään kupongille ja Atalantan pokaalihaaveet tältä kaudelta jäävät haaveeksi.

Pelivihje: PSG voittaa ottelun (1.93 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Mestarien liigan puolivälierät käynnistyvät – luvassa neljän illan otteluputki

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here