Aston Villan Jacob Ramsey viimeisteli tyylikkään voittomaalin Norwichin verkkoon. Norwich jatkaa tukevasti Valioliigan tyvipäässä.

Aston Villa kaatoi vieraskentällä Norwichin numeroin 0-2 (0-1) Valioliigassa tiistai-iltana. Uuden päävalmentajansa Steven Gerrardin alaisuudessa Aston Villa on voittanut kuudesta ottelustaan neljä.

Ottelun voittomaali nähtiin 34. minuutilla, kun Ollie Watkins jatkoi keskialueella seinäsyötöllä pallon Jacob Ramseylle, joka eteni vauhdikkaasti ja latasi pallon verkkoon, 0-1.

Myös 87. minuutilla syntynyt 0-2-osuma oli kaunis. Vaihtomies Carney Chukwuemeka jakeli namupassin maalinedustalle, missä Watkins laittoi tyhjiin.

Tiistai-illan toisessa ottelussa Manchester City murskasi Leedsin numeroin 7-0 ja jatkaa sarjakärjessä 41 pisteellä. Aston Villa on yhdeksäntenä 22 pisteellä ja Norwich puolestaan sarjajumbona kymmenellä pisteellä. Tiistai-illan Brentford-ManU peruttiin, koska Unitedissa on todettu koronatartuntoja.

Ramseyn maali näkyy videolla kohdasta 0:35 min eteenpäin.