Coolbetin Viikon Valiovihje: Liverpool murskaa Newcastlen

Liverpool saa torstai-iltana Anfieldille vieraita koillisesta, kun Eddie Howen harakkaparvi saapuu tarkistamaan sarjan kovavireisimmän joukkueen kunnon.

Coolbetin Joulukalenterissa yli 45 000€ edestä palkintoja!

Howen kuusi edellistä Liverpool-kohtaamista Bournemouthin peräsimessä päättyivät Punaisten eduksi tylyin yhteismaalein 19-1 (3,2 – 0,2) ja yhtään sen helpompaa iltaa ei ole odotettavissa tälläkään kertaa. Newcastle on päästänyt sarjan eniten maaleja, eniten huippupaikkoja ja toiseksi eniten maaliodotusta, vaikka se on sarjan ainoa joukkue, joka ei ole vielä tällä kaudella kohdannut Liverpoolia tai Manchester Cityä. Pelkästään tämä fakta houkuttelee panostamaan isäntiin.

TSEKKAA TÄMÄ:

Liverpool on tehnyt tämän kauden Valioliigassa 45 maalia 16:een otteluun. Se on viisi maalia enemmän kuin mihin Punaiset on koskaan aiemmin pystyneet tässä vaiheessa kautta Valioliigan historiassa. Jurgen Kloppin miehistö on merkkauttanut maalien lisäksi sarjan eniten laukauksia, huippupaikkoja ja maaliodotusta.

Ilman viime hetken poisjääntejä Liverpoolilla on optimaalinen avauskokoonpano terveenä, mutta vastikään reisivammastaan toipunut Roberto Firmino on tuskin vielä valmiina avaukseen. Diogo Jota aloitti penkillä viime ottelussa ja tullee tässä ottelussa täydentämään vaarallisen hyökkäyskolmikon yhdessä Salahin ja Sadio Manen kanssa.

Lue koko Valiovihje tästä!

LYÖ VETOA!
Edellinen artikkeliVideo: Norwichille taas tappio – Aston Villan Jacob Ramseylta kaunis voittomaali
Seuraava artikkeliVideo: Rasmus Karjalainen teki maalin lopussa – Helsingborg nousee Ruotsin pääsarjaan

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän