Petteri Pennanen siirtyy Ilvekseen pitkällä sopimuksella

Ilves ja hyökkäävä keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen ovat solmineet 3+1-vuotisen pelaajasopimuksen.

Veikkausliigan ehdottomiin tähtipelaajiin lukeutuva 31-vuotias Petteri Pennanen ja Ilves ovat tehneet pelaajasopimuksen, joka kattaa kaudet 2022, 2023 ja 2024. Lisäksi sopimus sisältää option kaudesta 2025.

Pennanen on kuopiolaisen jalkapallon kasvatti, joka on pelannut Veikkausliigaa yhteensä 250 ottelua KuPS:n, TPS:n ja RoPS:n riveissä. Maaleja on syntynyt 43 kappaletta.

Hänen uransa tähänastinen tähtihetki on ollut kauden 2019 Veikkausliigan mestaruus joukkueen kapteenina Kuopion Palloseuran paidassa. Lisäksi hän on voittanut KuPS:n riveissä yhden kerran Veikkausliigan hopeaa (2017) sekä kaksi kertaa pronssia (2018, 2020). Näiden lisäksi hänen palkintokaapistaan löytyy Veikkausliigan pronssimitali kaudelta 2012 TPS:n paidassa sekä yksi Liigacupin voitto niin ikään kaudelta 2012 TPS:n riveissä. Veikkausliigan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi hänet on valittu kaksi kertaa (2018 ja 2019).

Suomen kenttien lisäksi Pennanen on pelannut Puolassa, Indonesiassa ja viimeksi juuri päättyneellä kaudella Yhdysvalloissa. Suomea hän on edustanut U17, U18, U19 ja U21-maajoukkueissa.

Syksystä asti Ilveksen kanssa yhteydessä ollut Pennanen saapuu uuteen seuraansa hyvillä fiiliksillä:

”Aloitimme keskustelut Ilveksen kanssa jo syyskuussa ja heti ensimmäisestä keskustelusta tuli hyvä fiilis siitä, mihin suuntaan Ilveksessä ollaan asioita viemässä. Uskon, että pystyn tuomaan paljon joukkueen päivittäiseen tekemiseen ja toimintaan sekä nostamaan oman esimerkkini avulla vaatimustasoa harjoituksissa. Pelillisesti omat vahvuuteni ovat ehdottomasti pallollisessa pelissä”, kommentoi Pennanen Ilveksen verkkosivuilla.

Valmentaja Toni Kallio iloitsee, kun joukkueeseen saatiin todella kova vahvistus:

”Todella hyvä fiilis, siitä että saatiin Petteri meidän joukkueeseen. On meille todella iso asia saada joukkueeseen laadukas ja kokenut kotimainen pelaaja. Pelillisesti hänelle on suunniteltu erittäin suurta roolia meidän pallollisessa pelissä ja enimmäkseen hänet tullaan varmasti näkemään.”

Lähde: Ilves

Petteri Pennanen Ilvekseen

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here