Äskettäin pysyvästi Atletico Madridiin palannut 31-vuotias ranskalaistähti Antoine Griezmann laukoi maalin suoraan kulmapotkusta.

Atletico Madrid kaatoi vieraskentällä Real Betisin numeroin 1-2 (0-0) La Ligassa sunnuntaina. Ottelun hahmo oli kaksi maalia tehnyt Antoine Griezmann.

Ottelun 54. minuutilla Atletico sai kulmapotkun. Griezmann asettui pallon taakse, ja pallo pomppi suoraan verkkoon, 0-1. Griezmann osui toistamiseen 71. minuutilla. Real Betisin Nabil Fekir kavensi lopussa, mutta sarjapisteet lähtivät Madridiin.

La Ligan kärjessä ovat tutut joukkueet. Ykkösenä Real Madrid (11 ottelua, 31 pistettä), kakkosena Barcelona (11 ottelua, 28 pistettä) ja kolmantena Atletico Madrid (11 ottelua, 23 pistettä).