24-vuotias Uruguayn maajoukkuepelaaja Fede Valverde näytti jälleen osaamistaan Real Madridin paidassa viikonloppuna.

Real Madrid kaatoi kotikentällään Sevillan numeroin 3-1 (1-0) La Ligassa lauantaina.

Kroatialaislegenda Luka Modric vei Realin johtoon heti 3. minuutilla. Sevillan Erik Lamela teki kuitenkin vieraiden tasoitusmaalin toisen jakson alkupuolella.

Ottelun voittomaali nähtiin 79. minuutilla, kun vain hetkeä aiemmin kentälle vaihdettu Lucas Vazquez osui, 2-1. Ja pari minuuttia tuon jälkeen nähtiin todellinen kaunokainen, kun hurjavireinen Federico Valverde pamautti pallon voimalla vasempaan yläkulmaan, 3-1!

La Ligan kärjessä ovat tutut joukkueet. Ykkösenä Real Madrid (11 ottelua, 31 pistettä), kakkosena Barcelona (11 ottelua, 28 pistettä) ja kolmantena Atletico Madrid (11 ottelua, 23 pistettä).