Tuplaus & day 1: West Ham – Bournemouth

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon.

Tuplaus avataan tämän maanantain osalta sinkkukohteella Valioliigsta, jossa West Ham saa Olympiastadionille vieraakseen Bournemouthin. Isäntäjoukkue West Ham on ollut kehno alkukaudesta, mutta David Moyesin nippu on alkanut osoittaa piristymisen merkkejä.

Piristynyt on ollut myös Gary O’Neilin Bournemouth. Sarjanousijan odotukset kauden alla olivat kesyt, mutta 11 otteluun kerätyt 13 sarjapistettä nostavat Kirsikat keskikastin kahinaan. Hammers on vastaavasti 11 pisteessä ja putoamisviivan tuntumassa, mutta tuskin kauaa, mikäli otteet jatkavat parantumistaan.

West Ham ei ole kuitenkaan kotonaan maalia saanut pidettyä puhtaana kuin kertaalleen tällä kaudella, kun vastassa oli tehottomuudesta kärsivä Wolves. Bournemouth on vastaavasti tasaiseen tahtiin takonut osumia myös vieraissa pelatessaan ja tälle tilastolle on tilauksessa jatkumoa klo 22:00 alkaen.

Lapulle: Molemmat joukkueet tekevät maalin (2.09)

Aloituspäivän panos: 5€

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän