Valko-Venäjän pääsarjassa nähtiin lauantaina luultavasti koko kevään komein maali, kun Geghan Kalimyan näytti potkutekniikkaansa.

FC Ruh Brest kaatoi vieraskentällä Neman Grodnon numeroin 2-4 (0-2) Valko-Venäjän pääsarjassa lauantaina. Toisella jaksolla nähtiin täydellinen ylänurkkaosuma.

Kotijoukkue Neman Grodnon Geghan Kalimya sai 68. minuutilla pallon haltuunsa boxin ulkopuolella ja laukoi vasurillaan pallon aivan vasempaan ylänurkkaan kaventaen numeroiksi 1-3. Maalivahdilla ei ollut jakoa.

16 joukkueen Valko-Venäjän pääsarjaa on pelattu nyt 7-8 ottelukierrosta. Seuraava ottelukierros pelataan tulevana viikonloppuna.