Tuplaus & day 4: RB Leipzig – Rangers

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Tuplauksessa ollaan puolivälin krouvissa ja pelimerkit isketään Eurooppa-liigaan. RB Leipzig toimii välierien avausosan isäntänä, kun Rangers saapuu Itä-Saksaan. Kertoimien puolesta kotijoukkue on suursuosikki, mutta Rangers on osoittanut yllätysvalmiutensa. Dortmund, Crvenza zvezda ja Braga eivät pysyneet skotlantilaisten kyydissä.

Poimitaan lapulle molempien tekemä maali, vaikka kotijoukkueen menestykseen uskonkin. Vierasmaalisääntö on historiaa, mutta Rangersilla on hyökkäyksessä tulivoimaa Alferdo Moreloksen poissaolosta huolimatta. Kemar Roofelta ja kumppaneilta odotetaan vahvaa preesensiä vastahyökkäyksissä ja erikoistilanteissa. Leipzigin ihannepuolustuksesta sivussa ovat Willi Orban ja Mohamed Simakan, josta ei ainakaan haittaa vierailijoille ole.

Pelivalinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin (2.00)

4. päivän panos: 49,72€

Edellinen artikkeliVideo: Inter-maalivahti Andrei Radulta emämunaus – Bologna teki voittomaalin lopussa
Seuraava artikkeliVideo: HJK jyräsi voittoon Stadin derbyssä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän