Alkuviikon matsit houkuttelevat

Veikkausvihje

Uusi viikko, uudet futiskujeet. Mestarien liiga tuo jälleen piristystä alkuviikkoon, ja mikäpä on matseja pällistellessä, kun lohkotilanteet tiivistyvät ja panokset kovenevat. 

Wolfsburg – Salzburg 

Saksassa tahkotaan tiistaina varsin mielenkiintoinen pyllymyräkkä. Mikäli lohkon hännillä kahdella tasapelipisteellä pötköttelevä Wolfsburg haluaa minkäänlaisia jatkoonmenotoiveita elätellä, on nyt ehdottomasti alettava vähitellen hankkimaan myös kolmen pisteen potteja.

Katselin joukkueiden muutaman viikon takaisin kohtaamisen (3-1 Salzburgille) ja se oli juuri sen verran hawaijipallomainen kuin odottaa saattoi. Tuolloin panostin sekä maalimäärään että Salzburgin voittoon, tällä kertaa kiinnostavat ainakin maalit. Salzburgin äärimmäisen hyökkäävä pelityyli on ollut tiedossa jo vuosia, ja mihinpä se tässä kohtaa muuttuisi. 

Kuten jo edellisen kohtaamisen kohdalla kirjoittelin, Salzburg vilisee jälleen kerran 18-24 -vuotiaita huippumaajoukkueiden portteja kolkuttelevia taikureita, joten mikäpä siinä on pelatessa. Nuori, Saksan maajoukkueessakin mukavasti vastuuta saanut Salzburgin hyökkääjä Karim Adeyemi, nuori sveitsiläiskärki Noah Okafor sekä vielä nuorempi jenkki Brenden Aaronson ovat olleet nastassa iskussa, joten myös vieraskentällä sopii odottaa nälkäisiä yläkerran jalkoja. 

Wolfsburgilla löytyy muutamia pitkäaikaispotilaita, mutta edelliseen Salzburg-vääntöön liittyen kokoonpano muuttunee ainoastaan ranskalaisen keskikenttämiehen Jerome Roussillon verran. Myös Salzburgilla löytyy nokkahuiluosastoveivareita, mutta vahvalla kokoonpanolla joukkue tiistain otteluun pääsee. Edelliseen Wolfsburg-taistoon verrattuna sivussa möllöttää korttitilin täyttymisen takia keskikentällä häärivä Nicolas Capaldo, muutoin sivussa ovat tutut pitkäaikaispotilaat. Hyökkääjä Sekou Keitan tilannetta tarkkaillaan nyt ottelu kerrallaan – kenties mies jo tiistai-illassa vierailijoiden penkillä ihmettelee. 

Pelivalinta

Wolfsburgin pakkovoittorako, Salzburgin pelityyli sekä ylipäänsä koti-/vierasasetelma nostavat papereissani maaliodottaman pisteeseen, joka antaa aihetta yli 2,5 maaliin sijoittamiselle kertoimella 1,75. Omissa ajatuksissani kaikki 1,65 ylittävä kelpaa liuskalle, joten tässä kohtaa etenen näin. 

Olen itse asiassa kikkaillut useammankin valinnan lapuilleni, valinnoista olen muodostanut singlejä sekä singlejä riskikkäämpiä tuplia. Näen useamman matsin suhteellisen maalirikkaana. Lirpakkeet löytyvät sivuiltani. 

Kokonaisuudessaan setti näyttää seuraavanlaiselta:   

Maanantai:

Rayo Vallecano-Celta Vigo yli 2,5 maalia (2,15)
Bologna-Cagliari yli 2,5 maalia (1,70)
Norjan OBOS-liiga: Ranheim-KFUM Oslo yli 3 maalia (1,81)

Tiistai & keskiviikko:

Atalanta-Manchester United yli 3 maalia (1,76)
Wolfsburg-Salzburg yli 2,5 maalia (1,75)
Leipzig-PSG yli 2,5 maalia (1,62)
AC Milan-Porto yli 2 maalia (1,48)
Sheriff Tiraspol ah +2 (1,56)
Liverpool-Atletico Madrid BTTS (1,80)

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here