Sinkkukohteella avataan tämän viikon Tuplaus

Sinkkukohteella Italiasta avataan tämän viikon tuplaus, kun illan Serie A -kohtaamisessa vastakkain ovat Bologna ja Cagliari.

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksen läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Overi-hengessä lähdetään avaamaan Tuplaus tämän viikon osalta, kun Renato Dall’Aran nurtsilla ennakkosuosikki Bologna saa vieraita Sardiniasta. Sarjan jumbona oleva Cagliari säilyi viime kaudella juuri ja juuri, mutta heikolta näyttää Walter Mazzarrin ryhmän startti sesonkiin.

Bolognan voitto olisi tähän kamppailuun ehdottomasti pelattava kohde, mutta sinkkua metsästetään lapulle ja se saadaan kasaan molempien jengien osumalla, kunhan maaleja nähdään vähintään kolme kappaletta. Molemmat jengit ovat kipuilleet puolustuspelin kanssa, mutta etenkin Bologna on onnistunut kotipeleissään maaleja myös mättämään vastustajan verkkoon. Luotetaan molempien tehokkuuteen illan kohtaamisessa.

TUPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here