Video: Panaman vaihtopelaajan erikoinen ratkaisu osasyynä maansa kisapaikkaan

Panama eteni ensimmäistä kertaa maansa historiassa MM-kisoihin voittamalla Costa Rican 2-1 kotonaan toissa yönä pelatussa karsintaottelussa.

Eteneminen itsessään MM-lopputurnaukseen oli jo todella kova suoritus piskuiselta Panamalta, mutta tapa miten he pelasivat aikaa ottelun loppuhetkillä, on nyt suurena puheenaiheena.

Costa Rica oli hyökkämässä lisäajan toisella peliminuutilla kohti Panaman maalia, mutta puolustus pääsi väliin ja sai pallon sivurajasta ulos. Costa Rican pelaajan kävellessä palloa kohti, nähtiin vähintäänkin kyseenalainen ajanpeluu. Panaman vaihtopelaaja laittoi oman lusikkansa soppaan ja kävi potkaisemassa pallon voimalla stadionin yläkerroksiin.

Costa Rican kiri ei onnistunut ja Panama voitti ottelun, sekä eteni kisoihin. Panaman lisäksi heidän karsintalohkostaan etenivät lopputurnaukseen tappiosta huolimatta Costa Rica sekä Meksiko. Honduras pelaa Australiaa vastaan jatkokarsinnat marraskuussa.

Kasto koominen tilanne videolta:

https://www.youtube.com/watch?v=Kez6QHdllDI

Eteneekö Honduras MM-kisoihin asti vai viekö kengurumaa voiton? Hondurasin voitto Australiasta saa kertoimeksi peräti 2.10 Unibetilta.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän