Albania haastaa kotonaan Islannin

Albania isännöi Islannin maajoukkuetta, kun EM-karsintoja pelataan vielä tänään tiistaina jalkapallon ystävien iloksi. Lievästi ennakkosuosikkina tähän matsiin Islanti pääsee, kuten kertoimet 3.52 – 3.19 – 2.48 osoittavat. Allekirjoittanut kuitenkin luottaa kotijoukkueen iskukykyyn.

Albanian EM-karsinnat eivät ole sujuneet toivotulla tavalla. Voitot Andorrasta ja Moldovasta tulivat helpolla, mutta ei pidä unohtaa joukkueiden tasoeroa. Tänään Elbasan Areenalla onkin kasvojenpesun paikka. Albanialla on riittävän laadukas joukkue nujertamaan Islanti. Johtavien pelaajien tulee nousta tänään framille.

Islanti on H-lohkon kolmantena, eli juuri Albanian edellä. Islanti on voittanut viidestä pelatusta ottelusta neljä, mutta hävisi lohkokärki Ranskalle 4-0. Maaleilla joukkue ei ole mässännyt. Viiteen otteluun niitä on syntynyt kahdeksan.

Näissä karsinnoissa Islanti ja Albania kertaalleen ovat jo kohdanneet. Islannissa, Reykjavikissa pelattu matsi ratkesi Islannin hyväksi. Burnleyn laitapelaaja Johann Gudmundsson jätti pisteet Islantiin 1-0 voittomaalillaan. Tänään islantilaisten parhaimmistoon kuuluva Gudmundsson on kuitenkin loukkaantuneena, eikä ole mukana kokoonpanossa. Aiempi keskinäinen ottelu oli kuitenkin hyvin tasaväkinen ja Albanialla oli kaikki mahdollisuudet ottaa pisteitä ottelusta. Viimeistelyn kanssa on kuitenkin ollut ontumista.

Panosta ottelussa riittää. Mikäli Albania ei tänään pisteitä saa, voi se unohtaa kisapaikan lähestulkoon lopullisesti. Islanti on tasapisteissä toisena olevan Turkin kanssa, joten se kamppailee tiukasti paikasta lopputurnaukseen. Albanian kovaan kertoimeen kuitenkin tänään pitää tarttua, mutta otetaan tasapelin uhka pois.

Pelivihje: Albania, tasapeli ei vetoa (2.17 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Suomalaislupaus solmi ammattilaissopimuksen Chelsean kanssa!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here