Puoliaika.com ennakko: Arsenal – Aston Villa

arsenal_astonvilla_puoliaika.com

Arsenal tähyää Eurooppaan oikeuttaville sijoille, kun vierailija Aston Villa koittaa nousta pois sarjataulukon häntäpäästä.

Arsenal lähtee tähän otteluun ilman parasta pistemiestään Alexis Sanchezia, sillä mies kärsii takareisivammasta. Arsene Wenger aloittaa brittimedioiden mukaan Villarealista tulleen Gabriel Paulistan, joten puolustuksen voisi odottaa vahvistuneen.

Vaikka Arsenal kärsii muutamista loukkaantumisista, on sen laajuus silti Scott Sinclairilla vahvistunutta Aston Villaa vahvempi. Tämä ero vielä korostuu entisestään päivän ottelussa, sillä Aston Villalta puuttuu loukkaantumisten takia Ron Vlaar, Fabian Delph ja Joe Cole. Gabriel Agbonlahor on kärsinyt takareisivammasta, mutta todennäköisesti on kokoonpanossa tänään.

Arsenal on pelannut kotonaan erittäin vahvasti ja viimeisestä 10:stä kotiottelusta he ovat saaneet 7 voittia, 2 tasapeliä ja 1 tappion. Aston Villan vierasottelut eivät ole menneet aivan putkeen sillä 10:stä ottelusta heillä on taskussa 2 voittoa, 2 tasapeliä ja 6 tappiota.

Näitä tilastoja katsoessa Arsenal on erittäin vahva ennakkosuosikki tähän otteluun.

Nordicbet tarjoaa Arsenalin vähintään kahden maalin voittoon kertoimeksi 1.70.

Mikäli haluaa nostaa kerrointa, niin Santi Cazorla tekee maalin ja Arsenel voittaa -tyylinen veto antaa kertoimeksi 3.20. Cazorla on ollut erittäin pirteällä päällä, joten toimituksen väki luottaa mieheen myös Fantasy Premiere Leaguessa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän