Oulussa nähtiin riemukkaita hetkiä. AC Oulun uusi kreikkalaispäävalmentaja Konstantinos Bratsos johdatti joukkueensa heti tärkeään voittoon.

AC Oulu kaatoi KuPS:n numeroin 1-0 (0-0) Veikkausliigassa perjantai-iltana.

47-vuotias Konstantinos Bratsos nimitettiin AC Oulun uudeksi päävalmentajaksi juhannuksen alla. Ensimmäisessä ottelussaan tiistaina hän luotasi AC Oulun 0–2-vierasvoittoon VJS:stä Suomen Cupin 6. kierroksella.

TSEKKAA TÄMÄ:

Perjantai-iltana AC Oulu otti todella tärkeän kotivoiton, kun KuPS kaatui numeroin 1-0. Voittomaali syntyi 79. minuutilla, kun kapteeni Niklas Jokelainen laittoi Danny Barrowin loistavan syötön sisään.

Kyseessä oli oululaisten kauden toinen voitto Veikkausliigassa. Kotikentällä ovat nyt kaatuneet KuPS ja HJK, molemmat 1-0 lähes täsmälleen samalla tavalla. KuPS puolestaan pelasi 11 ensimmäistä ottelua ilman tappioita, mutta nyt tappioita on kolme putkeen.

Veikkausliigan kärjessä on todella tasaista, sillä HJK, KuPS ja VPS ovat kaikki 25 pisteessä. Jos SJK ja Ilves voittavat lauantaina, ovat nekin 25 pisteessä. AC Oulu on kymmenentenä 12 pisteellä.

Su 30.6. klo 16.00 IFK Mariehamn – HJK

KATSO MYÖS: Video: Järvenpään uusi stadion otettiin käyttöön – JäPS:n Irfan Sadik tasoitti 96. minuutilla Ykkösliigassa

AC Oulun Niklas Jokelainen ratkaisee

Edellinen artikkeliVideo: Järvenpään uusi stadion otettiin käyttöön – JäPS:n Irfan Sadik tasoitti 96. minuutilla Ykkösliigassa
Seuraava artikkeliEM-kisavihjeet: Sveitsi – Italia 29.6