EM-kisavihjeet: Sveitsi – Italia 29.6

EM-kisavihjeet
EM-kisavihjeet

EM-kisojen jatkopelit starttaavat tänään klo 19.00 kun Sveitsi saa vastaansa Italian.

Sveitsi – Italia 29.6 klo 19.00

Neljännesvälierät käynnistetään lauantaina Berliiniin Olympiastadionilla.Italia lähtee otteluun lievänä ennakkosuosikkina, mutta odotettavissa on tiukka taistelu hyvä vireisen Sveitsin kanssa.

Sveitsi pelasi hienon alkulohkon ja keräsi kolmessa ottelussaan viisi pistettä ja sijoittui lohkossaan toiseksi. Joukkue esiintyi myös erittäin pirteästi mm. Saksaa vastaan, joten Sveitsillä on hyvät saumat painella tänään jatkoon. Maalinteko on myös onnistunut kelpo tasolla, vaikka se olikin ennen kisoja suurin kysymysmerkki Sveitsin suhteen. Joukkue teki kolmeen alkulohko-otteluunsa viisi maalia ja päästi kolme. Jokaisessa pelissä molemmat joukkueet tekivät vähintään yhden maalin. Silvan Widmer puuttuu tänään kokoonpanosta korttitilin täyttymisen takia. On myös mielenkiintoista nähdä, jatkaako Granit Xhaka aivan loistavia esityksiään alkulohkon jälkeen.

TSEKKAA TÄMÄ:

Italia on ollut kisoissa tähän mennessä enemmän tai vähemmän pettymys. Jatkopaikka tuli viime hetkien osumalla Kroatiaa vastaan ja peli on ollut ajoittain erittäin sekavaa ja passiivista. Hyökkäyksen kanssa on ollut suurimmat ongelmat ja Italia onkin tehnyt ainoastaan neljä maalia alkulohkossa. Omista pallo on kaivettu kolme kertaa. Joukkuetta vaivaa silti jonkin sortin sekavuus, sillä peliesitykset heittelevät pelin sisällä todella paljon. Espanja peli on loistava esimerkki tästä. Aluksi ollaan aivan täysin passiivisia ja selviydytään, jonka jälkeen kuin sormia napsauttamalla otetaankin hieman rohkeampi lähestyminen(pakon edessä) ja ruvetaan luomaan kelpo paikkoja hyvään tahtiin ja saadaan peliä hyvin kontrolliin. Italian kannattaa olla tänään varovainen Sveitsin kanssa, sillä täysin puolustuskannalla tähän otteluun ei kannata lähteä sillä Sveitsi pystyy luomaan tarvittavat paikat. Riccardo Calafiori puuttuu tänään korttitilin täyttymisen takia ja onkin mielenkiintoista nähdä korvaako Mancini vai Buongiorno hänet. Myös Federico Dimarco on kysymysmerkki illan otteluun. Donnarumma on maalilla ollut fantastinen ja sitä Italia tulee myös tänään tarvitsemaan.

Vetovihjeet otteluun

Molemmat joukkueet tekevät maalin (2.15 @Coolbet)

Sveitsi on tehnyt jokaisessa ottelussaan vähintään yhden maalin, mutta myös päästänyt jokaisessa ottelussa maalin. Italian kolmesta pelistä kaksi on toteuttanut BTTS:n. Molemmat joukkueet kykenevät maalintekoon ja toisen tehdessä aikaisen maalin, on toisen pakko avata muotoaan entistä enemmän, joka mahdollistaa maaleja molempiin suuntiin. Molempien joukkueiden puolustukset ovat hyvät, mutta myös koomailuja ollaan nähty ja siihen luotetaan myös tänään. Sveitsi ei lähde peruuttelemaan tähän otteluun, joten se mahdollistaa myös hienon jalkapallo juhlan tästä ottelusta. Lapulle lähtee BTTS kertoimella 2.15

Edellinen artikkeliVideo: Niklas Jokelainen ratkaisi voiton AC Oululle – KuPS:lle jo kolmas peräkkäinen tappio Veikkausliigassa
Seuraava artikkeliVideo: SJK:n Babacar Fati laukoi voittomaalin fantastisella volleylla Veikkausliigassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän