34-vuotias venezuelalaiskonkari Salomón Rondón teki uskomattoman hienon maalin Copa Americassa Kanadan verkkoon.

Kanada kaatoi rankkarikisan jälkeen Venezuelan maalein 3-4 (1-1) Copa American puolivälierissä lauantaiaamuyönä Suomen aikaa. Kanada kohtaa välierissä hallitsevan mestarin Argentiinan.

Jacob Shaffelburg vei Kanadan johtoon heti 13. minuutilla. Venezuelan tasoitusmaali syntyi 64. minuutilla – ja se olikin todella komea!

Kanada sai kulmapotkun, ja Venezuelan puolustus purki pallon Kanadan alueelle. Venezuelan Salomón Rondón oli kärkkäänä paikalla ja laukoi upealla kaarella pallon noin 40 metristä reppuun, 1-1.

Copa America 2024 järjestetään Yhdysvalloissa 20.6.–14.7. Mukana oli yhteensä 16 maata (kymmenen CONMEBOLista ja kuusi CONCACAFista).

Copa Américan puolivälieräparit

Pe 5.7. Argentiina – Ecuador 4-2 (1-1 rp-kisa
La 6.7. Venezuela – Kanada 3-4 (1-1) rp-kisa

Su 7.7. klo 01.00 Kolumbia – Panama
Su 7.7. klo 04.00 Uruguay – Brasilia

KATSO MYÖS: Video: Copa Americassa nähtiin häikäisevä maali – pallo leijaili verkkoon sivurajalta asti

Salomón Rondón tekee upean maalin

Välierät

Ke 10.7. klo 03.00 Argentiina – Kanada
To 11.7. klo 03.00 Kolumbia/Panama – Uruguay/ Brasilia

Finaali

Ma 15.7. klo 03.00

Edellinen artikkeliVideo: Espanja välieriin – vaihtomies Mikel Merino teki voittomaalin jatkoajan lopussa!
Seuraava artikkeliEM-kisavihjeet: Hollanti – Turkki 6.7