38-vuotias Cristiano Ronaldo laittoi jälleen palloa reppuun, kun Portugali jatkoi helppoja voittojaan.

Portugali kaatoi odotetusti piskuisen Luxemburgin vieraskentällä numeroin 0-6 (0-4) EM-karsintojen J-lohkon toisella ottelukierroksella sunnuntai-iltana.

Cristiano Ronaldo viimeisteli avausjaksolla kaksi maalia, jonka lisäksi Joao Felix ja Bernardo Silva osuivat kertaalleen. Toisella jaksolla Otavio ja Rafael Leao osuivat, joten loppunumerot olivat 0-6.

Viime torstain avausottelun tapaan Ronaldo oli avauksessa, ja toisella jaksolla hänen tilalle vaihdettiin 21-vuotias Goncalo Ramos. Sama nuorukainen, joka syrjäytti Ronaldon Qatarin MM-kisoissa.

Tällä hetkellä Al Nassria seuratasolla edustava Ronaldo on pelannut Portugalin maajoukkueessa vuodesta 2003 lähtien yhteensä 198 ottelua ja tehnyt peräti 122 maalia. Ronaldo nousi viime torstaina historian eniten maaotteluita pelanneeksi pelaajaksi.

KATSO MYÖS: Video: Ronaldo painoi kaksi maalia EM-karsintojen avausmatsissa