38-vuotias Cristiano Ronaldo heilutteli verkkoa, kun Portugali avasi EM-karsinnat murskavoitolla.

Portugali kaatoi odotetusti piskuisen Liechtensteinin numeroin 4-0 (1-0) EM-karsintojen J-lohkon avauskierroksella torstai-iltana.

Cristiano Ronaldo viimeisteli toisella jaksolla kaksi maalia. Ensin 51. minuutilla rankkarista numeroiksi 3-0 ja sitten 63. minuutilla komeasti vapaapotkusta numeroiksi 4-0.

Ronaldo oli avauksessa ja pelasi 78 minuuttia, kunnes hänen tilalle vaihdettiin 21-vuotias Goncalo Ramos. Sama nuorukainen, joka syrjäytti Ronaldon Qatarin MM-kisoissa.

Tällä hetkellä Al Nassria seuratasolla edustava Ronaldo on pelannut Portugalin maajoukkueessa vuodesta 2003 lähtien yhteensä 197 ottelua ja tehnyt peräti 120 maalia. Ronaldo nousi samalla historian eniten maaotteluita pelanneeksi pelaajaksi.