Istanbul Basaksehir kaatoi Manchester Unitedin Mestarien liigassa

Mestarien liigan lohkovaiheessa pelataan kolmatta viikkoa putkeen! Machester United koki tappion Turkissa.

Istanbul Basaksehir kaatoi Manchester Unitedin numeroin 2-1 (2-1) Mestarien liigan H-lohkossa keskiviikkoiltana.

Brittikentiltä tuttu Demba Ba teki 1-0-osuman 13. minuutilla ja Edin Visca lisäsi johtoa 40. minuutilla. Anthony Martial teki vielä kavennusmaalin avausjakson lopulla. Tasoihin United ei päässyt, vaan Martin Skrtelin johtama Istanbul Basaksehirin puolustus piti.

ManU on Valioliigassa vasta sijalla 15, kun joukkue on kerännyt kuudesta ottelustaan vain seitsemän pistettä. ManU kohtaa seuraavaksi Evertonin vieraissa lauantaina.

— — — — —

Mukana on jälleen 32 joukkuetta, jotka pelaavat kahdeksassa neljän joukkueen lohkossa. Jokainen joukkue pelaa kuusi lohkovaiheen ottelua ja neljännesvälieriin selviää jokaisen lohkon kaksi parasta. C More näyttää otteluita suorina lähetyksinä.

Mestarien liigan finaali on tarkoitus pelata Istanbulissa, Turkissa, toukokuussa 2021.

— —
KATSO MYÖS: Video: 39-vuotias Zlatan teki voittomaalin nerokkaalla saksipotkusijoituksella